Welkom

Wie zijn wij? 

Qualitea Time is een jonge, gedreven onderneming die de eeuwenoude tradities en kennis uit theelanden zoals China, Japan en India combineert met de verwachtingen omtrent het kopje thee in het Europa van de  21ste eeuw. Het doel van Qualitea Time? Een modern, fris kader scheppen voor één van de meest pure en gezonde dranken die je maar kan vinden. Door het naadloos combineren van traditie en vernieuwing vind je bij Qualitea Time een ruim aanbod, variërend van pure klassiekers tot grensverleggende blends. Ons motto? Leef, Ontdek, Geniet!

 

Wat bieden wij?

Bij Qualitea Time streven we ernaar een zo compleet mogelijke theebeleving aan te bieden. Door middel van degustatie brengen we de klant in contact met de talloze aroma’s en smaken die ons ruim assortiment te bieden heeft. Zo vinden we samen de thee die jou op het lijf geschreven staat. Ben je helemaal nieuw in de wereld van thee?  Spring gewoon binnen in onze winkel en wij begeleiden jou graag in je ontdekkingsreis. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid tot workshops waarbij je alles te weten komt over deze wonderlijke plant in al zijn varianten.

Bij Qualitea Time vind je enkel de beste kwaliteit van over de hele wereld. Wij bieden een ruime waaier van theeën aan met een grote verscheidenheid in smaken en aroma’s. voor iedereen beschikken wij over een thee op maat. Bovendien kan je kiezen tussen losse thee of voorverpakt in hand-gestikte builtjes van Egyptisch katoen

Ook groepen tot 10 personen kunnen bij ons terecht voor interactieve theeproeverijen op maat. Via een tocht door delicate smaken, geuren en kleuren maken wij je wegwijs in de wonderlijke wereld van thee. Voor de workshop kunnen verschillende thema’s gekozen worden: Inleiding tot de thee, Groene thee in China en Japan, Tijdloze klassiekers, Oolongs, Geparfumeerde theeblends, enz... Heb je interesse? Aarzel dan niet, stuur een mailtje naar joachim@qualiteatime.be  

Onze producten zijn niet enkel gericht op particulieren. Zo werken we namelijk ook samen met horecazaken die zich willen onderscheiden door een unieke thee-ervaring aan hun cliënteel te bieden. Tot dusver hebben we reeds theekaarten samengesteld voor topzaken zoals onder andere ’t Fornuis, Bistrot du Nord, Bart-a-vin en Docks Café. Concreet betekent dit dat we in nauwe samenwerking met de klant-restauranthouder de ideale theevarianten selecteren. We geven ook advies omtrent het bereiden, het serveren en het presenteren van de thee.