€19.95
Certified Bio, Spring 2019 Xi Hu (West Lake) Long Jing Bereidingswijze Watertemperatuur: 70 à 80°CGeef de theeblaadjes voldoende ruimte zodat ze zich kunnen openen (ruime filter)3 à 5 min of langer laten trekkenDezelfde thee kan zonder kwaliteitsverlies meerdere achtereenvolgende malen opgeschonken worden Belangrijk Bereid deze kwaliteitsthee...
€12.15
Deze exclusieve groene thee wordt in beperkte hoeveelheden geteeld in een afgelegen theetuin in het Tai Mu gebergte van Fu Ding, in de Fujian provincie in zuidoost China en groeit op een hoogte van 1000 m. Deze thee wordt enkel van de knopjes gemaakt, en...
€3.60
Een fijne en verkwikkende Japanse groene thee met een subtiele smaak. Ideaal tijdens of na de maaltijd. Hij is rijk aan vitamine C en bevat weinig theïne. Toen de vroegere theeproevers de befaamde theetuinen bezochten, gebruikten ze kleine katoenen vierkantjes om hun theestalen in mee...
€6.75
Een uitnodigende blend van de fijnste oogst groene thee met zeldzame ginseng wortel en onvergetelijke noten van sappige ananas. Een uitzonderlijke thee om te volgen naar de verste uithoeken... Bereidingswijze Watertemperatuur: 70 à 80°CGeef de theeblaadjes voldoende ruimte zodat ze zich kunnen openen (ruime filter)3 à...
€10.50
Lichtgestoomde sencha thee gemaakt van de topblaadjes van theebomen die gegroeid zijn op de hellingen van Mount Fuji door theemeester Akiyama-san. Akiyama - San heeft met zijn thee's reeds vele prijzen gewonnen waaronder de eerste gouden prijs op The World Green Tea Contest en is...
€5.90
Een trage, majestueuze reis van aroma's en smaken. Deze groene thee werd verrijkt met stevige gembertoetsen en herinnert aan de vroege reizen van de kooplieden naar het Oosten. Laat deze thee je meenemen naar verre oorden. Bereidingswijze Watertemperatuur: 70 à 80°CGeef de theeblaadjes voldoende ruimte...
€6.40
Een groene thee die geteeld wordt op hoogten tot 900m, grenzend aan het beroemde Huangshan gebergte in oostelijk China. De compact gerolde grijs-groene blaadjes lijken op bolletjes buskruit en ontrollen zich in het water. Zij leveren uiteindelijk een aromatische en grassige infusie met een langere...
€12.75
Een traditionele Japanse specialiteit: verfijnde groene thee gemengd met geroosterde en gepofte rijst. Deze TWG thee genereert een heldere, evenwichtige en zachte infusie met een unieke geroosterde smaak. Een favoriet onder thee liefhebbers van alle leeftijden. Bereidingswijze Watertemperatuur: 70 à 80°CGeef de theeblaadjes voldoende ruimte...
€8.00
Deze Genmaicha is samengesteld uit 50% gepofte biologische rijst van topkwalitieit en 50% Sencha Hirukawa. Sencha Hirukawa is een zeldzame thee uit de streek van Kyoto die geteeld wordt zonder pesticiden of chemische meststoffen. De thee heeft een uitgesproken tonische bitterheid die een intense en...
€24.50
Verscheiden weken voor de oogst wordt de theetuin met bamboematten overschaduwd zodat de jonge theeblaadjes als tegenreactie een extra hoeveelheid chlorofyl aanmaken. Dit geeft een unieke, grasgroene smaak die wereldwijd door de kenners geapprecieerd wordt. Deze bedwelmende TWG groene thee geeft een verfijnde nectar, een...
€15.00
Deze Gyokuro werd gecultiveerd in Uji, in het kanton van Uji-Tawara. Het is zeer moeilijk om een biologische Gyokuro te verkrijgen. Vandaag de dag gebeurt het bovendien vaak dat de netten die de theeplanten in de laatste fase voor de oogst afschermen voor direct zonlicht,...
€6.12
Er wordt gezegd dat deze thee ontdekt werd na een bosbrand. De geur van verschroeide theebomen verspreide zich over het land en intregeerde de omliggende bewoners, en de rest is geschiedenis. De bereiding van Iri bancha ligt heel dicht bij de eerste brouwexperimenten door onze...
€3.60
De sprankelende elegantie van deze delicate groene thee wordt versterkt door bedwelmende Jasmijnbloemen. Toen de vroegere theeproevers de befaamde theetuinen bezochten, gebruikten ze kleine katoenen vierkantjes om hun theestalen in mee te nemen. Nadien werden deze stalen met het katoenen zakje geïnfuseerd zodat ze de...
€3.60
Een grote favoriet. Deze fijne TWG groene thee werd perfect gemengd met zachte en volle Sahara munt. Een tijdloze klassieker. Toen de vroegere theeproevers de befaamde theetuinen bezochten, gebruikten ze kleine katoenen vierkantjes om hun theestalen in mee te nemen. Nadien werden deze stalen met het katoenen...